Vas pa pohvalim Tina V. Oueslati in Andreja Lovrenčič za urejen lokal in izjemno unikatno poslikavo ter profesionalen nastop do strank”

Barbara Cimerman

Agentka

Galeria SPA, najinovativni, naj trendy, NAJboljši ste!”

Sanja Stojanovski

Fashion & Jewerly designer

Dragi moji dami Tina Oueslati Vidovič za današnje razvajanje in Andreja Lovrenčič za popoldansko družbo,😘 carici sta.”

Veronika Bizjan

Lastnica papirnice Biro Casa

Nohti

Ponujamo različne programe:

MASTER

  izvaja – master educatorica

  Permanentno lakiranje 27D (60min)  = 35€

  Podaljševanje z gelom oz. akrilom (90min) = 60€

  Korektura z gelom oz. akrilom (75min) = 50€

  Minikorektura gela oz. akrila (14 dni, 30min) = 35€

  Podaljševanje z gelom in akrilom, posebne dolžine, sestavljeni, poslikani, (od 120min naprej) = od 80€ naprej

PROFESSIONAL

 izvajajo študentke z več letnimi izkušnjami

Permanentno lakiranje 27D (75min) = 30€

 Podaljševanje z gelom oz. akrilom (120min) = 50€

Korektura z gelom oz. akrilom (105min) = 40€

Minikorektura gela oz. akrila (14 dni, 60min) = 30€

Odstranjevanje Gela/Akrila (cca. 30min) = 25€

STUDENT

Izvajajo študentke v uku

Permanentno lakiranje 27D (>120min) = 25€

Podaljševanje z gelom oz. akrilom (>120min) = 40€

Korektura z gelom oz. Akrilom (>105min) = 35€

Minikorektura gela oz. akrila (14 dni,>60min) = 25€

Odstranjevanje Gela/Akrila (cca. 30min) = 25€

Cena poslikav je po vzorcih.

27-dnevno PERMANENTNO LAKIRANJE

Lepotni studio Galeria SPA vsem, ki želite obstojnost laka podaljšati nudi permanentno lakiranje. Dotična tehnika nege nohtov je obstojna tudi do štiri tedne. Permanentno lakiranje terja uporabo izključno profesionalnih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo, da ostane noht nepoškodovan tudi po morebitni odstranitvi permanantnega laka/gela/akrila. Za tretma nohta uporabljamo tehnike piljenja (piljenje do baze), ki mora vedno ostati na nohtu in tako ne pride do poškodb naravnega nohta, tako se izognemo »standardnemu« odstranjevanju z acetonom pri katerem pride do poškodb oziroma izsušitve nohta. Nohti na rokah in nogah naj bodo svetleči in urejeni več tednov. Po želji vam nohte tudi poslikamo, dodamo kamenček ali prilagodimo izgled nohtov Vašim zahtevam.

Uporabljamo:
permanetni gel lak 27D od Nail Artists, ki je namenjen izključno za profesionalno rabo.

PODALJŠEVANJE NOHTOV

V lepotnem studiu Galeria SPA nudimo podaljševanje nohtov izključno s kakovostnimi in profesionalnimi materiali. Za podaljševanje nohtov ne uporabljamo lepila in umetnih plastičnih konic, uporabljamo šablone na katere modeliramo noht Vašim prstom in dlanem primerno. Tako lahko vedno zagotovimo, da so Vaši nohti tudi po odstranjevanju akrila ali gela nepoškodovani, saj je skrb za zdrave nohte pri nas na prvem mestu. Veliko truda posvečamo tudi dolgotrajni obstojnosti podaljšanih nohtov ter čim bolj naravnemu videzu. Nudimo izjemno širok spekter barv, predvsem pa individualno poslikavo nohtov, z možnostjo izbora motiva poslikave po Vašem izboru. Tako tehnika geliranja kot tehnika akrila sta primerni tako za uporabo na nohtih na rokah, kot tudi na nohtih na nogah.

Poglavitne prednosti podaljšanih nohtov Galeria SPA:

OBSTOJNOST:
minimalno tri tedne, lahko več, a ne priporočamo, saj kasneje kot je več je možnosti za nastanek raznih neprijetnosti ali bolezni, hkrati pa nam korektura vsake tri tedne zagotavlja, da nikoli noben ne manjka, oz. da je sama korektura hitrejša…prihranek na času in denarju.

ZAŠČITA PRED ZUNANJIMI DEJAVNIKI:
akrilni ali gelirani nohti so vedno zaščiteni pred zunanjimi dejavniki (voda, mraz, nečistoče…),

EKONOMIČNOST:
prihranek na času, lakih, vedno ste urejene.

Uporabljamo:
materiale Nail Artists, ki so namenjeni izključno profesionalni rabi.

REZERVACIJA TERMINA

Belana

MINI Poslikava BELANA z belo kano velikosti do 15 cm,
cca 30 min = 30€

MIDI Poslikava BELANA z belo kano velikosti do 30 cm,
cca 60min = 45€

Poslikava BELANA z belo kano večji vzorci za posebne priložnosti
od 2h naprej = 40€/h

BELANA
je tehnika poslikave telesa
v kateri so uporabljeni različni materiali, bela kana, barve za telo, bleščice, kristalčki, trakci, dejansko ni omejitev pri izbiri materiala in barve, pri čemer dosežemo vodoodporno in več dni obstojno, unikatno poslikavo.

BELANA
ne prodira v kožo
, ampak ostane na njej. zato ne povzroča nobenih reakcij in je popolnoma varna tako za otroke kot tudi nosečnice.  Ob pravilni negi je le-ta obstojna od 3 do 8 dni, ob predpripravi kože pa vse do 10 dni. V kolikor je pa ne želimo več, jo preprosto odstranimo z drgnjenjem ali obrišemo z alkoholom.

BELANA
se izvaja z materiali Becoming Moonlight.

NEGA BELANE

Svojo BELANO neguješ tako, da jo čim manj drgneš, ne mastiš ali oljiš. Občasno jo lahko posuješ s smukcem ali otroškim pudrom, kar bo spet podaljšalo njeno obstojnost za kak dan. Ne vleči nitk, ki začnejo odstopati, saj boš lahko potegnil za sabo del poslikave.

Želimo ti veliko skritih pogledov občudovanja!

REZERVACIJA TERMINA

STILSKO PODALJŠEVANJE TREPALNIC

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1 na 1    |    MAXI TEČAJ ZA ZAČETNIKE

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1 na 1
trajanje= 2dni

To izobraževanje je idealno za vsakega, ki ne mara stvari napol in želi biti prepričan, da je popolnoma pripravljen na svoje delo.

Med treningom se naučite različnih vidikov vsakodnevnega dela stilista za trepalnice, kar nam omogoča, brezskrbno delo na modelih. Nudimo zadostno količino praktične vaje, kot teoretičnega znanja, da vam kot udeleženki izobraževanja omogočimo popolnoma samostojno delo.

 Osredotočamo se tako na prvi styling, kot tudi na refile. Tečajnice tako pripravimo tako, da lahko pričnejo svojo samostojno poslovno pot in lahko poskrbijo na vseh stopnjah lepotne obdelave za svoje bodoče stranke.

 

Prvi dan
pričnemo izobraževanje z teorijo, ki traja približno tri ure. Da zagotovimo varen delovni odnos, delamo prvo na lutki. Zaključek treninga je posvečen modelu.

Drugi dan
izobraževanje se izvede dva do štiri tedne po prvem dnevu. Takrat se dela na enakem modelu kot prvič in naredi se refil.

S pomočjo naših usposobljenih trenerjev, prejmete celotno paleto različnih tehnik in zelo intenzivnih izobraževanj, ki vas naredijo usposobljeno in uspešno stilistko za trepalnice.

V naših izobraževalnih centrih skrbimo za najboljša izhodišča za to.
Naša skrb za vas se ne konča po končanem tečaju.
Z veseljem smo vam vsak hip na razpolago za vaša vprašanja.
Izdelke, ki jih potrebujete pri vašem delu, lahko kupite pri nas po razumnih cenah in ekskluzivni kvaliteti.

TEORIJA

 Struktura očesa · Psihološki vidiki urejanja trepalnic · Varnost pri delu, higiena in udobje · Potrebni materiali in orodja – pogovor o dodatkih · Korekcijski styling – baza izvedbe · Celostno opazovanje stranke – priporočila za prej/potem · Vprašanja za stranko ·Marketing v lepotni stroki · Osnove lepotne fotografije

 

PRAKTIČNI DEL

Pravilna uporaba pincet · Pravilni nanos podaljška · Neinvazivno odstranjevanje podaljškov brez bolečin · Refil podaljškov

CENA zajema

izobraževanje, material za delo na tečaju, priročnik in
certifikat po opravljenem tečaju.

MAXI TEČAJ ZA ZAČETNIKE,
trajanje= 2dni

Pri udeležbi na osnovnem začetnem tečaju, smo pripravili za vas osnovi paket, ki ga potrebujete za delo doma in ki ga naročite ob prijavi na izobraževanje. Set zajema vse, kar potrebujete za takojšnje delo doma. Modele za trening na praktičnem izobraževanju in model za na preverjanju znanja si zagotovite sami.

CENA tečaja

Cena posameznega izobraževanja se razlikuje. Vplačati jo je potrebno ob prijavi na željeni termin. V primeru, da se brez utemeljenega razloga izobraževanja ne udeležite, se denar ne vrača.

REZERVACIJA TERMINA