KDO SMO?

Skromni začetki lepotnega salona Galeria SPA segajo leta nazaj, ko sta dve sestri Andreja in Tina pričeli samostojno poslovno pot – celostne lepotne usluge za sleherno stranko.

Osnovno vodilo je vedno bilo kako stranki ponuditi vrhunsko uslugo, z telesu in okolju prijaznimi materiali, vendar po cenovno dostopnemu nivoju. Začetki družinskega projekta so, predvsem zaradi čudovitega odziva strank, hitro prerastli svoje okvirje in postopoma se je pričel razvijati kompetentni center znanja celostnih uslug za področje nege nohtov, podaljševanja trepalnic, modnih poslikav telesa (Belana) in še veliko več. Kvalitetna usluga, ponos na opravljeno delo, zadovoljstvo stranke ter vedno prisoten osebni odnos, prijateljstvo, so zgolj nekateri izmed mnogih vodil, ki so zapisana z veliko začetnico v  Galeria SPA ter v katere trdno verjamemo in so zagotovilo stranki za izjemno izkušnjo.

V našem salonu Galeria SPA pa smo ponosni distributer več vrhunskih podjetij, katerih izdelke tržimo –  nemško podjetje profesionalnega materiala za nohte Nail Artists in ameriško podjetje Tap Lizard Dancing za belo kano.

Ponujamo material za podaljševanje nohtov z gel ali akril tehniko, permanentne/trajne lake, opremo, orodja in ves potrošni material, ki se potrebuje za dobro manikuro.

Smo tudi ekskluzivni in prvi v Evropi, ki zastopamo ameriško podjetje, z izdelki za poslikavo telesa z »belo kano« – Belano.

Tina V. Oueslati

STILISTKA

Tina je nohtna stilistka, ki se redno izobražuje v tujini in doma izobražuje druge nohtne stilistke. Veliko ji pomeni kvaliteta in lepota, tako poskrbi, da ste vedno urejene in v trendu.

Prav tako je mednarodno certificirana Nail Artists master trainerka ni tako predaja svoje znanje novim generacijam nohtnih stilistk, na najvišjem nivoju.

za ureditev nohtov
in individualno strokovno svetovanje

Andreja Lovrenčič

LASTNICA | STILISTKA

Lastnica podjetja in stilistka, njena največja lepotna vrednota je naravnost. In tega se drži na vsakem koraku.

Ravno zato so vsi materiali in vse uporabljene metode v Galerii SPA namenjene izključno poudarjanju naravne lepote posameznice, s piko na i.

za podaljšanje trepalnic, poslikavo belana
in individualno poslovno svetovanje

Zakaj galeria SPA?

1. NAJNOVEJŠE MODNE SMERNICE:
V lepotnem salonu Galeria SPA smo vodilno in najbolj inovativno podjetje iz področja podaljševanja nohtov s tehniko akril. Ne sledimo modnim trendom, temveč jih ustvarjamo!

2. TELO NA PRVEM MESTU:
Vsi postopki ter uporabljeni materiali so prijazni telesu, saj smo mnenja, da je naše telo naše svetišče;

3. STROKOVNOST:
Skrbimo za nenehna izobraževanja naše ekipe, saj verjamemo, da je lahko le znanje v kombinaciji z izkušnjami zagotovilo za vaše zadovoljstvo;

4. ODZIVNOST:
Sodobni življenjski slog pomeni hiter, učinkovit tempo in ta žal ne nudi dovolj časa, da bi ga kvalitetno lahko namenili in posvetili svojemu zdravju, posledično svoji lepoti. V Galerii SPA se v največji možni meri prilagodimo urniku naših strank, saj se zavedamo, da je Vaš čas dragocen;

5. INDIVIDUALNOST:
Ker se zavedamo, da je vsak posameznik čudovita unikatna oseba, želimo poudariti individualni pristop – naše stranke so naši prijatelji in le tako lahko izvabimo notranjo lepoto posameznika na plano, ko je potrebna zgolj naša malenkostna dodelava, saj lahko vsakdo zasije v svoji najboljši podobi.

KONTAKT

Podatki o podjetju

FENSI, trgovina in storitve, d.o.o.
Ob Ljubljanici 124,
1000 – LJUBLJANA

ID za DDV: 76516946

Matična številka: 6781233000

TRR: SI56 1010 0005 3999 798, Banka Intesa Sanpaolo d.d.

​♦

Galeria SPA Studio in Galeria SPA Akademija
Ob Ljubljanici 124,
1000 – LJUBLJANA

​♦

Direktorica:
Andreja Lovrenčič